Ayarlar / Gelişmiş / Veri Sıfırlama menüsünden silinmesini istediğiniz verileri seçip ilgili tüm kayıtları silebilirsiniz.

Kartlı işlem verileri silinemez.

Veri sıfırlama özelliği yalnızca hesap sahibi yetkisine sahip sistem yöneticisi tarafından gerçekleştirilebilir.

Verileri toplu olarak sıfırlayabileceğiniz alanlar:
Kişiler
Etiket & Bilgi Alanları
Bağışlar
Bağış Sayfaları & API Modülleri
Kullanıcı Kampanyaları
Bağış Kategorileri
Borç/Tahsilat Verileri
Etkinlik ve Bilet Satışları
Sertifikalar
Formlar ve Cevaplar
E-Posta Şablonları & Otomatik Gönderimler
Takvim Verileri
API izinleri

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?