Fihrist özelliğini kimlerin kullanabileceğini siz belirlersiniz. Bunun için Ayarlar / Gelişmiş / Fihrist menüsünden hangi etikete sahip kişilerin bu özellikten yararlayacağını belirleyebilirsiniz.

Fihrist'te yer almak isteyen kişiler ise hesaplarına giriş yaparak Bilgilerim / Üyelik menüsünden Fihristte Bilgilerimi Gizle seçeneğini kapatması gerekir. Varsayılan ayar olarak tüm kişilerin bilgileri gizli gelmektedir.

Hangi kişisel bilgi alanlarının fihristte yer alacağına ise 29677 sayılı KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU'nda belirtilen Veri Sorumlusu sıfatıya kurumunuz karar vermektedir.

Kişi & Kurumlar / Bilgi Alanları menüsünden bu alanları düzenleyebilirsiniz.

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?