Silmek istediğiniz kişiyi Kişi & Kurum Yönetimi / Kişi & Kurumlar menüsünden bularak Kişi profilindeki bulunan İşlemler düğmesine tıklayarak Kişiyi Sil'i seçtikten sonra onay vermeniz yeterli. 

Toplu olarak kişi & kurum silebilmek için Admin yetkisi yeterli olmayıp, işlemi yapacak kullanıcının Hesap Sahibi yetkisi olması gerekir.

Ayrıca Ayarlar / Gelişmiş menüsünde yer alan Veri Sıfırlama menüsü kullanılarak yine hesap sahibi yetkisine sahip kullanıcı geri dönülmez şekilde tüm kişi & kurum verilerini kalıcı olarak silebilir.

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?